Om os

by Holmer er et spændende familiedrevet grafiskværksted. Grafisk designer Sandra Holmer Jensen bruger sine erfaringer og uddannelse til at designe flotte og unikke værker. De er kombinationer af grafisk opsatte billeder, fotografiske billeder, spændende og interessante citater, trykt på alt fra papir, til pvc og børstet aluminium.


Man kan finde sin stil imellem de mange flotte værker, og vælge nogen som allerede er designet, eller man kan være med til at designe sit helt eget unikke værk. Det kan være billeder fra en uforglemmelig ferie, jordomrejse eller lignende tilkoblet sit yndlings citat trykt på børstet aluminium. Det kan også trykkes på en god papirkvalitet og sættes i en flot håndlavet ramme. Mulighederne er uendelige.


Alt bliver designet og fremstillet lokalt. Vi designer selv det grafiske, tager fotografier til værket. Rammerne bliver lavet og monteret af lokal professionel indrammer, og trykt hos et anerkendt lokalt trykkeri, alt sammen i østjylland.


Vi har rigtig meget at tilbyde i vores smukke og rustikke gårdbutik, som man er velkommen til at besøge, det er ganske uforpligtende og vi er klar til en hyggelig snak over en kop kaffe.
Ellers kan man besøge vores hjemmeside og webshop som har her. Der er det meste af det vi laver. Det er dog svært at få det helt unikke med, som er lavet personligt til folk og da det ikke må kopieres.


Vi håber at se jer
Sandra og Ronnie Holmer Jensen