Om os

Design, funktion & æstetik


Slim Light by Holmer er designet udfra ideen om, at stagen skulle være en forlængelse af lyset og give et minimalistisk, slankt, og elegant look. Vi har ladet os inspirere af den nordiske stil, hvilket kommer til udtryk i de rene linier og materialevalget. Slim lights er udviklet i 3 forskellige farver; sort, aluminium og messing. Og findes i 3 forskellige højder; 10, 14 og 17cm. Desuden findes de sorte og messing også med; mønster og et flot opdelt mønster, der bryder den blanke flade og skaber en god kontrast. De er designet så de kan mixes og matches i utallige kombinationer og helt efter ens humør. Tilføj blank aluminium og du får et køligt look, tilføj messing og det bliver et varmere look. En enkelt eller to stager sammen med en flot vase giver et enkelt og elegant look. Mix faver og overflader i en stor klynge og du får et fantastisk eksklusivt udtryk på bordet. Trods deres meget tynde og slanke design står de er utroligt stabilt. Deres dimensioner er nøje valgte. Lyset sidder rigtig flot og lige i stagen, dette er af stor betydning for os og en væsentlig detalje for produktet. Slim lights by Holmer er fremstillet i massiv messing og massiv aluminium, begge dele i høj kvalitets metal. De sorte slim lights er også af massiv aluminium, som har gennemgået en sort anodisering, hvilket farver og forstærker aluminiumet imod korrosion. Da stagerne er i 100% metal gør det dem nemme at rengøre og øger produktets holdbarhed væsentligt.

 

Dansk produceret

Slim lights er produceret i Danmark, i tæt samarbejde med dygtige lokale håndværkere. Ved at vælge en dansk producent sikrer vi et højt kvalitetetsniveau, godt samarbejde og god sparring. Det giver os mulighed for at „overvåge“ produktionen og derved opnå bedst mulige resultat. Derudover giver det en kort leveringstid.

 

Lidt om os

Slim Light by Holmer er idé og design af ægteparret Ronnie og Sandra Holmer Jensen og ejet af Hove Home.

 

Tankerne om Slim Light og Vase

Slim Lights - Originalt dansk design og produktion


Slim Lights – navnet siger det hele. Slanke lysestager med et minimalistisk og enkelt, men stadig æstetisk og dragende udtryk. Slim Lights lysestagerne er designet ud fra ideen om at skabe en naturlig forlængelse af lyset. Slim Lights rummer en naturlig elegance og et udtryk for en særligt nordisk design tradition, hvor ”less is more”. Linjerne er rene, designet gennemtænkt og materialevalget er ærligt. Man fascineres af de rene linjer og den minimalistiske form, som glider ind i enhver indretning, men stadig skiller sig ud. Alle Slim Lights stagerne er designet af Sandra Holmer og alle er udført i massivt metal.

Noget for enhver smag
Slim Lights er udviklet i tre forskellige farver og materialer; sølvfarvet og sort aluminium samt massiv messing. Alle farverne komplimenterer hinanden, men kan uden problemer stå alene. Samtidig findes alle farver i tre forskellige højder; 10, 14 og 17 cm. Man kan skabe et smukt og organisk udtryk med forskellige niveauer eller vælge et mere strømlinet look med flere Slim Lights i samme højde.

Udtrykket kan også gøres mere levende ved at mixe Slim Lights med og uden mønstre.

En enkelt stage kan være en del af et stilfuldt stilleben, mens en større klynge af Slim Lights i forskellige højder og farver virker både eksklusivt og dekorativt. Hvad end man mangler lys på bordet til nogle af livets store højdepunkter eller pynt i en smal vindueskarm på en regnvejrsaften, så passer Slim Lights ind.

Kompromisløst design

Slim Lights fylder ikke meget, men giver et smukt og dragende udtryk, uanset om man vælger de varme messingstager eller det køligere aluminium. Slim Lights har en helt naturlig tyngde, da de er lavet af massivt metal og ikke bare legerede. Man skal derfor ikke tøve med at tage stagerne med ud, hvis man dækker et smukt sommerbord på terrassen. Lysene sidder flot og godt fast i stagen, hvilket har stor betydning for os og er en væsentlig detalje for produktet. Vi ønsker at skabe produkter med høj æstetik og funktionalitet.
Alle stagerne står stabilt og er nemme at rengøre: anvend blot varmt vand og en mild sæbe.


Lillesøsteren...

Slim Vase er lillesøsteren til Slim Lights. Designet udspringer af samme tanke; det skal være enkelt, men udtryksfuldt. De smalle vaser har en god tyngde, så de kan uden problemer bære en enkelt blomst med en lang stilk eller et tungt hoved. Også her er vasen en forlængelse af dens indhold. Vasens metalkrop skaber en god kontrast til det organiske, når man sætter en ranunkel eller en eukalyptusgren heri. Slim Vase alene er en dekoration i sig selv, men er designet til at spille sammen med Slim Lights.

Slim Vase er det perfekte tilbehør til et velpyntet bord, hvad enten man ønsker at benytte sig af årstidens blomster, gran til jul, små troldegrene med pynt til påske eller en enkelt rose til studenten. Kun fantasien sætter grænser.
Slim Vase findes i aluminium, sort aluminium og messing. Alle materialerne er massive og vaserne står derfor stabilt.

Vaserne kommer i tre forskellige højder og findes både med og uden mønster.

 

Pipe Lamp

Den unikke lampe Pipe Lamp er et svendestykke ud i gennemtænkt design. Lamperne er lavet af et 80 mm jernrør, som er pulverlakeret. Toppen er enten forsølvet eller forgyldt med messing.

Bag lamperne finder man en idé om at skabe et design, som både er enkelt og elegant. Lampen har ikke en skærm, men toppes med en stor pære.
Pærens fatning er trukket ned i selve lampens krop, så fatningen skjules og man får illusionen af en glødende kugle på toppen af røret. Den slanke krop har en tyngde som overrasker og gør, at den står stabilt.

Lamperne kommer i to størrelser.
Lille, 110 mm, 1010 g.
Stor, 240 mm, 1460 g.

Farver: Sort og hvid, enten med forsølvet eller messingbelagt top. Ledningen er 3 m. lang og stofbeklædt i sort/hvid.

Pipe Lamp er CE mærket og i meget høj kvalitet. Ligesom alle andre By Holmer produkter er den ”Original Danish” - alt er designet og produceret i Danmark.

 

Pipe Vase

Pipe Vase er skabt ud fra samme princip som Pipe Lamp. Kroppen er 80mm rustfrit stålrør, som er pulverlakeret. Toppen er enten forsølvet eller forgyldt.

Idéen bag Pipe Vase er at skabe en større vase, som uden problemer kan holde høje, flotte grene eller blade. Tankerne bag er de samme som danner grundlag for By Holmers øvrige produkter: designet skal være slankt, tidløst og gennemarbejdet og kunne gå i spænd med indretningen i ethvert hjem. Produkterne udstråler elegance og luksus gennem det minimalistiske design og de tunge materialer.

Der er arbejdet med illusion og kontrast mellem designets umiddelbare lethed og vasens overraskende tyngde. Der er en dragende skønhed i det skrøbelige udtryk -  også når illusionen brister, idet man løfter vasen op.

Toppen på Pipe Vase er belagt med sølv eller 24 karat guld - en ekstra dimension til et i forvejen luksuriøst produkt. Hvad enten man vælger guld eller sølv, har toppen en skinnende overflade, som skaber en god overgang og kontrast til resten af vasens matte farve. Den forgyldte top kan tages af, når vasen skal gøres ren.

Pipe Vase findes i sort eller hvid med top i enten guld eller sølv. Pipe Vase har en højde på 240 mm og en vægt på 1460 g.

Ligesom med Slim Lights ønsker By Holmer at skabe unikke produkter, som kan være en del af kundernes egen unikke stil og smag. Derfor tilbyder vi et tilkøb i form af en ekstra ring til vasens top. Den kan købes separat, enten forsølvet eller forgyldt med 14 karat guld.